Devolucions

 

Volem transmetre com a visitant, o ja client de “posterbarcelona.com”, la total seguretat de que si no et satisfà el producte podràs acollir-te a la teva dret de “desistiment comercial” i el podràs tornar sense cap tipus de problemes ni inconvenients per la nostra part.

 

A continuació t’expliquem els detalls:

 

Termini de devolució:

Disposaràs de 14 dies des que et lliurin el producte al teu domicili.
 

Despeses de devolució:

Corren totalment pel nostre compte. Nosaltres ens fem càrrec de totes les despeses de la devolució.
 

Procés de devolució:

En el temps límit especificat i en el cas que volguessis tornar el producte, hauries de posar-te en contacte amb nosaltres a: comandes@posterbarcelona.com i iniciaríem el procés de devolució.
CAL: Per a la devolució utilitzar l’embalatge original, incloent-se tots els elements originàriament enviats, com ara els elements d’instal·lació del producte.
 

Devolució dels diners:

Els diners els reintegrem uns pocs dies després de rebuda la devolució del producte, mitjançant el mateix sistema utilitzat per al pagament. Així si s’utilitza PayPal, el reintegrem mitjançant PayPal, si s’utilitza targeta, el reintegrem en el compte corresponent a la targeta. I en el cas d’utilitzar contra reemborsament per a la compra, els diners ho reintegrem mitjançant una transferència bancària normal.
 
Els diners que es rep retornat és EL TOTAL PAGAT.
 
 
 
 
 

 

0

Responsabilitat: "PosterBarcelona", sent la Finalitat; avís de disponibilitat. La Legitimació; és gràcies al teu consentiment. Destinataris: Les teves dades es troben allotjats a la plataforma de email màrqueting "Mail Relay". Podràs exercir Els teus Drets d'Accés, Rectificació, Limitació o suprimir les dades en admin@posterbarcelona.com. Per a més informació consulta la nostra política de privacitat.
Mailing Màrqueting per"Mailrelay".